Νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης στην ειδική αγωγή


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Προκήρυξη

Μυτιλήνη, 11/11/2009

Το Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Εργασίας και Επαγγελμάτων σχετικών με τις νέες Τεχνολογίες, το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας και το Εργαστήριο Κοινωνικών και Πολιτικών Θεσμών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκηρύσσουν πρόγραμμα "Επιμόρφωσης και Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή", 410 ωρών στις πόλεις : Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, Αγρίνιο, Άρτα, Βέροια, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Πάτρα.
Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και εργαζόμενοι στην ψυχική υγεία και σε δομές για άτομα με αναπηρία . Κάθε τμήμα εκπαίδευσης μπορεί να απαρτίζεται το λιγότερο από 50 επιμορφούμενους.
Η διάρκεια του προγράμματος έχει οριστεί από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009 έως το Νοέμβριο του 2010. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμαπροβλέπονται δίδακτρα 2.000 ευρώ, τα οποία προκαταβάλλονται.

Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : seapa@aigaion.org και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 25η Νοεμβρίου 2009.


Στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρονται

το ονοματεπώνυμο,

ο αριθμός ταυτότητας,

η επιθυμητή περιοχή φοίτησης,

τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας (σταθερό και κινητό τηλέφωνο, e- mail)

και να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 :00 έως τις 14 :00 στα εξής τηλέφωνα:


Μπαλάσα Κατερίνα : 6930700245
Σταθερά τηλέφωνα : 22510 36520 & 22510 36554

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Διαγνωστικά Εργαλεία Για Εκπαιδευτικούς

Η χρήση του Facebook στην Ελλάδα