Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013


ΣΤΟΧΟΣ: Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ -Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

http://civilacademy.ucoz.org/

Την ώρα που οι περισσότεροι είναι σε διακοπές, η Ακαδημία των Πολιτών βρίσκεται σε εγρήγορση, για να διασφαλίσει την ομαλή έναρξη των τμημάτων της σε ολόκληρη τη χώρα, τη Λευκωσία και τη Γερμανία.

ΔΡΑΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Συγκεκριμένα, μπορείτε να εγγραφείτε σε τμήματα Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής (και στη συνέχεια Ιστορία, Δημοσιογραφία, Κοινωνιολογία, και Ελληνικός Πολιτισμός) στις παρακάτω πόλεις:

Χαϊδάρι, Ελευσίνα-Μαγούλα, Μυτιλήνη, Καλλονή, Μόλυβος, Χίος, Βαθύ και Καρλόβασι Σάμου, Κως, Ρόδος, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, Ηράκλειο Κρήτης, Καλαμάτα, Άστρος Κυνουρίας, Άρτα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλος, Βέροια, Φάρσαλα, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Λευκάδα, Λευκωσία, Αννόβερο, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Αθήνα, Αλιβέρι, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Φλώρινα, Λεμεσός

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 80 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΤΡΙΩΡΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 2251054739 και academy@aigaion.org
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: email με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, ΑΔΤ, ΑΦΜ και πόλη ενδιαφέροντος


ΔΡΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EUROPEAN UNIVERSITY ΚΑΙ UNIVERSITY OF NICOSIA

Εφόσον οι συνομιλίες έχουν αίσιο αποτέλεσμα όλα τα προγράμματα της Ακαδημίας θα πιστοποιούνται από τα ανωτέρω αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια, ενώ παράλληλα θα συνδιοργανωθούν μεταπτυχιακά σεμινάρια στην ειδική αγωγή, τη δημόσια διοίκηση και MBA. Το κόστος των ετησίων αυτών πιστοποιημένων σεμιναρίων δεν θα υπερβαίνει τα 300 ευρώ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ενώ θα διασφαλίζουν φοιτητική ταυτότητα, πρόσβαση στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και συνέχιση των σπουδών στη Λευκωσία.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 2251054739 και academy@aigaion.org
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: email με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, ΑΔΤ, ΑΦΜ και πόλη ενδιαφέροντος


ΔΡΑΣΗ ΤΡΙΤΗ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ

Ετήσιο Σεμινάριο Συστημικής και Οικογενειακής Θεραπείας σε Αγρίνιο, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Αθήνα.

Ετήσιο Σεμινάριο Συντροφικότητας (Τέχνη ή Τεχνική) σε όλες τις πόλεις, που θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον.
Ετήσιο Πρόγραμμα αντιμετώπισης οικογενειακών κρίσεων

Εντατικό Διαδικτυακό Σεμινάριο Μεθοδολογίας Έρευνας, SPSS και Στατιστικής, διάρκειας ενός μηνός για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μεταπτυχιακά, έρευνα ή είναι ήδη φοιτητές.

Διετές Διαδικτυακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συμβουλευτική


ΔΡΑΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Η Ακαδημία των Πολιτών ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στην Διαδικτυακή Ακαδημία, μια διαδραστική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, με πολύ οπτικοακουστικό υλικό, βιντεοσκοπημένες από τηλεοπτικό συνεργείο διαλέξεις και εκπαιδευμένους στη χρήση της καθηγητές.


Το Πρόγραμμα αυτό αφορά άτομα, που δεν έχουν πρόσβαση στις ζωντανές διαλέξεις της Ακαδημίας, με ετήσιο κόστος 60 ευρώ.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

Ειδική Αγωγή,
Παιγνιοθεραπεία,
Συστημική θεραπεία,
Συμβουλευτική,
Αρχές Διαδικτυακής Συμβουλευτικής,
Επαγγελματικός Προσανατολισμός,
Κλινική Ψυχολογία,
Κοινωνιολογία,
Συμβουλευτική Επιχειρήσεων και Οργανισμών,
Μουσικοθεραπεία,
Ψυχόδραμα,
Ροτζεριανή Θεραπεία,
Συμβουλευτική Ζευγαριών,
Αυτοεκτίμηση και Διεκδικητικότητα,
Εγκληματολογία,
Ιστορία,
Διαπολιτισμική Συμβουλευτική,
Συμβουλευτική Πένθους,
Θεατρολογία,
Προπονητική Ζωής,
Οικονομικά,
Αναλυτική Ψυχολογία,
Ηγεσία, Τεχνικές Διαπραγμάτευσης,
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο,
Δεοντολογία Ψυχολογικής Παρέμβασης,
Μεθοδολογία Έρευνας.
Η παρακολούθηση των ενοτήτων υποστηρίζεται από ζωντανή επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, Skype, forum, Facebook και εμάιλ. Απορίες και ζητήματα λύνονται και τηλεφωνικά. Η παρακολούθηση των ενοτήτων διαρκεί ένα έτος, και είναι υποχρεωτική.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις ιδιόγραφες αιτήσεις τους στο academy@aigaion.org με την ένδειξη Για τη Διαδικτυακή Ακαδημία των Πολιτών ή να εγγράφονται τηλεφωνικά στο 22510-54739. Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο. Δεν απαιτείται η εγκατάσταση κανενός λογισμικού στον υπολογιστή. Στην πλατφόρμα ήδη υπάρχουν όλα τα αναγκαία βιβλία.
Όσοι εγγραφούν στη Διαδικτυακή Ακαδημία, και εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο ΚΕΔΔΥ Β' Αθηνών, υπό την εποπτεία της κ. Πανταζοπούλου Μαρίας (Προϊσταμένη) και με τον κ. Φρέρη Γεώργιο, Παιδοψυχίατρο, Υπεύθυνο Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου ΚΨΥ του ΓΝΝΘ «Η Σωτηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: