Επιτέλους αρχίζουμε..

19/1/2013
Επιτέλους αρχίζουμε..

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Θα δεχτούμε τις τελευταίες αιτήσεις μέχρι και την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ξεκινάμε τα μαθήματα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου..
Έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτό, γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία της Εφημερίδας της Ακαδημίας, αλλά και με την εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε μια νέα μορφή δημοσιογραφίας: με ήθος, διασταυρωμένες πηγές, τεκμηριωμένες απόψεις, μη καταγγελτική, πολιτιστική, ενθουσιώδη, αληθινή, επειδή θα εκπορεύεται από σας.
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΗ.
Καινοτομούμε, επειδή από την πρώτη μέρα οι σπουδαστές μας θα εκπαιδευτούν σε πραγματικό ρεπορτάζ και ο λόγος τους θα διαβάζεται από τους 15000 και πλέον εμπλεκομένους στο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, που ονομάζεται Ακαδημία των Πολιτών.
Έναν δεύτερο πυρήνα εκπαίδευσης και δράσης θα αποτελέσουν οι 58 δικαιούχοι της υποτροφίας δωρεάν φοίτησης, που δίνει η Ακαδημία σε νέους/ες έως 25 ετών, αποφοίτους Λυκείου, που οι οικονομικές συγκυρίες τους στέρησαν τη δυνατότητα σπουδών.
Το υλικό και η διδακτέα ύλη γράφτηκε ειδικά για το πρόγραμμα δημοσιογραφίας, ενώ παράλληλα παρέχεται εκπαίδευση στην Κοινωνική Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία, την Ελληνική Γλώσσα.
Παρακαλούμε όλους σας να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Ακαδημίας.
Μπορείτε να το πράξετε με τους ακόλουθους τρόπους:

Στείλτε μας τα άρθρα σας, τις συνεντεύξεις σας, τους προβληματισμούς, ακολουθώντας τους κανόνες δεοντολογίας, την ορθή γραφή και την τεκμηρίωση των πηγών.
Διαφημιστείτε στην εφημερίδα. Δυστυχώς, τα έξοδα είναι πολλά και άλλες πηγές δεν υπάρχουν. Η χρέωση για την προβολή θα είναι από τις ελαχιστότερες της αγοράς και η πανελλήνια προβολή δεδομένη. Πληροφορίες στο 22510-54739
Κοινοποιήστε στους φίλους σας την εφημερίδα..Έτσι ο λόγος σας θα ακουστεί σε ακόμα περισσότερους.
Εγγραφείτε εσείς ή κάποιος που θα συστήσετε στο πρόγραμμα Δημοσιογραφίας. Να σας θυμίσουμε ότι οι σουδαστές μας επιβαρύνονται με δίδακτρα 300 ευρώ το χρόνο αντί 500 κανονικά. Κοινοποιήστε αυτήν την προκήρυξη παντού.
Στείλτε ΔΩΡΕΑΝ τις μικρές σας αγγελίες..χιλιάδες θα είναι εκείνοι, που θα τις προσπελάσουν.
Στείλτε μας να διαφημίσουμε ΔΩΡΕΑΝ οποιαδήποτε εκδήλωση έχει κοινωνικό, φιλανθρωπικό, περιβαλλοντικό, πολιτιστικό χαρακτήρα. Εμπιστευθείτε τα δελτία τύπου. Σύλλογοι, οργανώσεις, ιδρύματα, φορείς, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  Ά-ΤΥΠΩΣ’ είναι το βήμα σας.
Συστήστε μας σε άτομα της περιοχής σας, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ή να δράσουν πολλαπλασιαστικά.. Ας επικοινωνήσουν στο 22510-54739

Έχοντας συμμετάσχει προσωπικά σε όλη αυτήν την προσπάθεια μαζί με το Μιχάλη Τσάκαλο, την Μαργαρίτα Ικαρίου, το Νίκο Μόσχοβο, τη Βένη Παπαδημητρίου, τη Μαριάννα Χονδρομπίλα και την Αγγελική Σαντή, με τη συνδρομή του έγκριτου δημοσιογράφου Κώστα Τσαρούχα, με το Λίνο Υφαντή, με την Πηνελόπη Πουλερού, την Κατερίνα Μπαλάσα, την Ιφιγένεια Κωβαίου, την Ξανθή Δεμερτζή, την Αθηνά Αντέννα και τη Μαριάννα Λέζα, αλλά και με όλους όσους ήδη έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, προτείνοντας ιδέες, άρθρα, απόψεις, θεωρώ πως το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια άριστη επαγγελματική ευκαιρία, που θα καρποφορήσει.

ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Για το ΔΣ της Ακαδημίας των Πολιτών

Ο Πρόεδρος

Δρ. Ευστράτιος Παπάνης

http://civilacademy.ucoz.org/index/ethsio_diadiktyako_programma_epaggelmatikhs_dhmosiografias/0-106

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Διαγνωστικά Εργαλεία Για Εκπαιδευτικούς

Η χρήση του Facebook στην Ελλάδα