Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ


ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ-ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ-ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ-ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ-ΛΑΟΓΡΑΦΩΝ-ΜΚΟ-ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 1-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΕ 64 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ.
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΡΕΣ Ή ΕΞΑΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ (3-6 ΚΑΙ 6-9) ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΑΣ.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΟΡΟ ΤΡΟΠΟ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ POWER-POINT, ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΛΠ
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ papanis@papanis.com ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.
ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΜΚΟ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ www.a-typos.gr, ΕΝΩ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: