Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΘΑΜΠΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ

Ο ΘΑΜΠΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ
Μετά από περιπέτειες επανεκδίδεται, εμπλουτισμένο κατά πολύ από έναν από τους αρχαιότερους εκδοτικούς οίκους της Αθήνας, τις εκδόσεις Σιδέρη..Όσοι ενδιαφέρονται να το παραγγείλουν ας επικοινωνήσουν απευθείας με τον Εκδοτικό Οίκο: Σόλωνος 116, 106 81 Αθήνα
Τ: 210 3833434/3837303, F: 210 3832294
E-mail: contact@isideris.gr
Όσοι το καλοκαίρι δεν έλαβαν για κάποιους λόγους την προγενέστερη μορφή του βιβλίου, ας στείλουν email στο papanis@papanis.com, για να τους αποσταλεί το παρόν, φυσικά χωρίς χρέωση.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το μέτρο της αυτοεκτίμησης πολλές φορές ορίζεται από την ικανότητα να αρνούμαστε τις ιδιότητές μας, ώστε να λάμψει η ύπαρξη ατόφια και απαλλαγμένη από κοινωνικές μνήμες που θαμπώνουν την ουσία και τον αρχικό σκοπό. Από τη δυνατότητα να λησμονούμε τη συσσωρευμένη πίκρα, τις ματαιώσεις, τις συμβάσεις, τις προσδοκίες και να αναγεννιόμαστε, κρατώντας μόνο την εμπειρία και την ευγνωμοσύνη του βιώματος. Και καθώς η πορεία, με την πάροδο του χρόνου, θα γίνεται ολοένα και πιο μοναχική και η αυτοκριτική πιο αδέκαστη και στυγνή, η ποιότητα της αυτοεκτίμησης και όχι η ποσότητά της είναι αυτή που θα κρατήσει τα προσχήματα.
http://www.isideris.gr/store/printed/products/isbn978-960-08-0646-5

Δεν υπάρχουν σχόλια: